AnaSayfa / Genel / Kahve falında taziye vermek

Kahve falında taziye vermek

Kahve falında taziye vermek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, sonuçtan memnun kalacağına, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, esenlik içinde olacağına, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına delalettir.

Kahve falında taziye vermek gördüyseniz:

  • Elinizden geldiği kadar fazla şey üstlenebilirsiniz.

Kahve falında evinde taziye görmek borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taziye evi görmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, stresinin çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında taziye yemeği vermek tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taziye evine gitmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında taziyeye gitmek onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi taziyesini görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine işaret eder.

Kahve falında taziye evinde olmak yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taziye ziyaretine gitmek içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına ve çok mutlu olup kendisine geleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir