AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil nohut yemek

Kahve falında yeşil nohut yemek

Kahve falında yeşil nohut yemek kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, elindekileri de kaptıracağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil nohut yemek gördüyseniz:

  • Eğlenceli planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında yeşil nohut yemek hayırlı bir terfi alınacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tarlada yeşil nohut görmek işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında yeşil nohut tarlası görmek zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, işindeki verimliliğinin düşeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil nohut görmek zenginlik ve bolluk içinde olacağına, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil nohut topladığını görmek hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, gönül kapılarını açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil nohut almak ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil nohut yediğini görmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil nohut yolmak sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir