AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze soğan görmek

Kahve falında taze soğan görmek

Kahve falında taze soğan görmek geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, takdir edileceği işler yapacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında taze soğan gördüyseniz:

  • Eğlence arayışı veya olanağı artıyor.

Kahve falında yeşil taze soğan görmek asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, hayatının başarılarla dolacağına yorulur.

Kahve falında taze soğan yediğini görmek bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taze soğan yıkamak nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına işarettir.

Kahve falında taze soğan toplamak işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taze soğan aldığını görmek aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, bir türlü kendine gelemeyeceğine delalettir.

Kahve falında taze soğan koparmak işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında taze soğan tarlası görmek hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına delalettir.

Kahve falında saksıda taze soğan görmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, maddi yükümlülüklerin artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir