AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze soğan aldığını görmek

Kahve falında taze soğan aldığını görmek

Kahve falında taze soğan aldığını görmek insanları kıracağına ve üzeceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, çok büyük mutluluk yaşanacağına, hayat boyu çok sevileceğine, var olan sorunlarının daha da büyüyeceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, güzel ve olumlu haberler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taze soğan aldığını gördüyseniz:

  • Ateşli kişiliğinizi kendinize zarar verebilecek bir silah gibi kullanmamaya dikkat etmelisiniz.

Kahve falında taze soğan aldığını görmek edilen duaların kabul olacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taze soğan koparmak hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında taze soğan almak geçim sıkıntısından kurtulacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taze soğan vermek bir akrabadan hata görüleceğine, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına rivayet eder.

Kahve falında taze soğan yediğini görmek çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bahçede taze soğan görmek planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında taze soğan toplamak büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında taze soğan doğradığını görmek yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir