AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze soğan yedirmek

Kahve falında taze soğan yedirmek

Kahve falında taze soğan yedirmek hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, verdiği emeklerin heba olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taze soğan yedirmek gördüyseniz:

  • Enerjiniz yükseliyor.

Kahve falında taze soğan yediğini görmek yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taze soğan yedirmek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil taze soğan görmek güvensizliğini yeneceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taze yeşil soğan yemek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına yorulur.

Kahve falında taze soğan tarlası görmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saksıda taze soğan görmek komşularla ters düşüleceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında taze soğan temizlemek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına yorulmaktadır.

Kahve falında taze soğan doğradığını görmek iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir