AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil taze soğan görmek

Kahve falında yeşil taze soğan görmek

Kahve falında yeşil taze soğan görmek sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında yeşil taze soğan gördüyseniz:

  • Ailenizi veya evinizi ilgilendiren konularda bazı fırsatlar veya hoşluklar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında yeşil taze soğan görmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında taze yeşil soğan görmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taze yeşil soğan yemek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında taze soğan toplamak maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taze soğan vermek elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taze soğan yedirmek üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında taze soğan almak rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına yorulur.

Kahve falında taze soğan bahçesi görmek mutluluk dolu bir döneme girileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir