AnaSayfa / Genel / Kahve falında pırasa satmak

Kahve falında pırasa satmak

Kahve falında pırasa satmak kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, tabiatı kötü olan kişiye, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, hayat boyu desteği olacağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pırasa satmak gördüyseniz:

  • İlerlemenizi sürdürüyorsunuz.

Kahve falında pırasa satmak hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, çok mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında pırasa koparmak herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında bahçeden pırasa toplamak uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına inanılır.

Kahve falında pırasa dikmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pırasa yıkamak her türlü kötülükten uzakdurulacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pırasa toplamak onlardan hayırsızlık göreceğine, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna alamet eder.

Kahve falında pişmiş pırasa görmek emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında pırasa ayıklamak şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir