AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş pırasa görmek

Kahve falında pişmiş pırasa görmek

Kahve falında pişmiş pırasa görmek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında pişmiş pırasa gördüyseniz:

  • Yardım etme konusunda kararsız veya isteksiz kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında pişmiş pırasa görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında pişmiş pırasa yemek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil pırasa görmek başarılarının devamının geleceğine, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına işarettir.

Kahve falında çiğ pırasa yemek kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zeytinyağlı pırasa görmek ister istemez başının belaya gireceğine, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pırasa pişirmek güzel sözler işiteceğine, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çürük pırasa görmek çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında pırasa topladığını görmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, ekmeğinin azalmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir