AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze maydanoz görmek

Kahve falında taze maydanoz görmek

Kahve falında taze maydanoz görmek lüks şekilde yaşayacağına, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, zorlukları atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taze maydanoz gördüyseniz:

  • Yanlış hesaplar ya da farklı konularda farklı yanlışlar yaptığınız kişilere müdahale etmemelisiniz.

Kahve falında taze maydanoz görmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında maydanoz toplamak işlerinin hemen hallolacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine işarettir.

Kahve falında maydanoz suyu görmek büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında maydanoz kökü görmek uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, ona dört elle gönülden bağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında maydanoz topladığını görmek uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına işaret eder.

Kahve falında pazardan maydanoz almak yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine inanılır.

Kahve falında maydanoz suyu içmek günahlarından tövbe etmeye, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında maydanoz sapı görmek ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir