AnaSayfa / Genel / Kahve falında maydanoz topladığını görmek

Kahve falında maydanoz topladığını görmek

Kahve falında maydanoz topladığını görmek çok sıhhatli bir kişi olunacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına delalettir.

Kahve falında maydanoz topladığını gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle bir araya gelmeniz veya sevdiğiniz şeyleri yaparak vakit geçirmeniz size iyi gelebilir.

Kahve falında maydanoz toplamak kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, uzun süre işsizlik çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında maydanoz topladığını görmek mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine tabir olunur.

Kahve falında maydanoz ektiğini görmek işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında maydanoz kökü görmek herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında maydanoz ve dereotu görmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, güçsüz ve nefessiz kalacağına işarettir.

Kahve falında toprağa maydanoz ekmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pazardan maydanoz almak ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, sorunların ardı ardına geleceğine tabir olunur.

Kahve falında maydanoz sulamak üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, dertlerinden arınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir