AnaSayfa / Genel / Kahve falında pazardan maydanoz almak

Kahve falında pazardan maydanoz almak

Kahve falında pazardan maydanoz almak maddi anlamda refahın yerinde olacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, yeni bir eve sahip olunacağına, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında pazardan maydanoz almak gördüyseniz:

  • İş konusunda henüz büyük bir maddi ilerleme olmasa da çok güçlü olacağınız bir konuma girebilirsiniz.

Kahve falında pazardan maydanoz almak sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına delalet eder.

Kahve falında maydanoz ekmek ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında maydanoz topladığını görmek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında saksıda maydanoz görmek iyi bir patron olacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir demet maydanoz görmek ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına delalettir.

Kahve falında demet maydanoz görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında maydanoz fidesi görmek gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında maydanoz dere otu görmek verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir