AnaSayfa / Genel / Kahve falında maydanoz suyu görmek

Kahve falında maydanoz suyu görmek

Kahve falında maydanoz suyu görmek keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, yiyip içeceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında maydanoz suyu gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız bir kişi kanalıyla bir fırsat ortaya çıkabilir.

Kahve falında maydanoz suyu içmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında maydanoz suyu görmek aynı zamanda da korunup kollanacağına, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında maydanoz pişirmek tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine inanılır.

Kahve falında maydanoz aldığını görmek ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında maydanoz topladığını görmek iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dereotu maydanoz görmek evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine inanılır.

Kahve falında maydanoz toplamak ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine delalettir.

Kahve falında yeşil maydanoz görmek yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir