AnaSayfa / Genel / Kahve falında maydanoz suyu içmek

Kahve falında maydanoz suyu içmek

Kahve falında maydanoz suyu içmek uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan fal sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, parasını dikkatli harcayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, yeni iş kollarına girileceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına sonra da emeğinin karşılığını alıp, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine işarettir.

Kahve falında maydanoz suyu içmek gördüyseniz:

  • En zarif uyarı ya da eleştiri bile, sönmeye yüz tutmuş bir ateşi orman yangınına çevirebilir.

Kahve falında maydanoz suyu içmek kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında maydanoz suyu görmek seyahatlere katılacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine delalet eder.

Kahve falında sararmış maydanoz görmek evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, evlenme yolunda adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında maydanoz yemek uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında maydanoz toplamak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında maydanoz demeti görmek borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına işarettir.

Kahve falında maydanoz marul görmek kötü olayların meydana geleceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında bir demet maydanoz görmek çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir