AnaSayfa / Genel / Kahve falında maydanoz sapı görmek

Kahve falında maydanoz sapı görmek

Kahve falında maydanoz sapı görmek toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, geçim derdinin sona ereceğine, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında maydanoz sapı gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınız kontrolsüzdür.

Kahve falında maydanoz sapı görmek yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında maydanoz sapı yemek hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mısır sapları görmek böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında saplı bardak görmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına delalet eder.

Kahve falında siyah saplı bıçak görmek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura tabir olunur.

Kahve falında bıçak saplandığını görmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sap tarlası görmek falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil saplı bıçak görmek kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir