AnaSayfa / Genel / Kahve falında maydanoz kökü görmek

Kahve falında maydanoz kökü görmek

Kahve falında maydanoz kökü görmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında maydanoz kökü gördüyseniz:

  • Karşıt cins ilişkilerinde engelleyici etkiler altında olacaksınız.

Kahve falında maydanoz kökü görmek yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında kökünden çiçek koparmak ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kök dişinin çıktığını görmek aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine inanılır.

Kahve falında dişinin kökünden çıktığını görmek huzuru yakalayacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kök dişi çekmek hayat standartlarının yüksek olacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine rivayet eder.

Kahve falında kök dişin çıktığını görmek arzuların gerçekleşeceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına işarettir.

Kahve falında kıl kökü görmek daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, zorlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köklü diş görmek bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir