AnaSayfa / Genel / Kahve falında fındık bahçesi görmek

Kahve falında fındık bahçesi görmek

Kahve falında fındık bahçesi görmek kırılan kalplerin barışacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine işaret eder.

Kahve falında fındık bahçesi gördüyseniz:

  • Endişelendiğiniz veya kafanızda soru işareti yaratan konularda abartmamaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında fındık bahçesinde fındık toplamak çok büyük kazanç elde edeceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine inanılır.

Kahve falında fındık bahçesi görmek çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bahçede fındık toplamak başarısının ve kazancının sürekli olacağına, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fındık bahçe görmek geleceğinin mutlulukla dolacağına, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil fındık bahçesi görmek sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ikiz fındık görmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fındık soymak çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ceviz fındık görmek ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir