AnaSayfa / Genel / Kahve falında börülce salatası görmek

Kahve falında börülce salatası görmek

Kahve falında börülce salatası görmek sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine işarettir.

Kahve falında börülce salatası gördüyseniz:

  • Yatırım amaçlı bir girişiminiz nedeniyle oldukça büyük paralar kaybedebilirsiniz.

Kahve falında börülce salatası görmek sağlık sorunun kalmayacağına, her zaman sevgi göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında börülce ekmek itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine delalet eder.

Kahve falında pişmiş börülce görmek büyük bir projeye girileceğine, iş hayatında fal sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında haşlanmış börülce görmek hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taze börülce toplamak akrabayla araya mesafe konulacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine delalet eder.

Kahve falında börülce yemeği pişirmek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil börülce görmek hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taze börülce görmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir