AnaSayfa / Genel / Kahve falında nohut ve buğday görmek

Kahve falında nohut ve buğday görmek

Kahve falında nohut ve buğday görmek çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında nohut ve buğday gördüyseniz:

  • İşleri farklı şekilde halletme biçimlerinin farkına varmanız, gelecekte işleri yapma şeklinizi değiştirmenize neden olabilir.

Kahve falında nohut buğday görmek çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine alamet eder.

Kahve falında buğday ve nohut görmek büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buğday nohut görmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nohut ve buğday görmek dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nohutlu pilav yediğini görmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pilav nohut yemek kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaş nohut yemek güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine işarettir.

Kahve falında nohut hasat etmek kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir