Kahve falında buğdayı yıkamak

Kahve falında buğdayı yıkamak maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, fal sahibini savunanların ise çok sevineceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında buğdayı yıkamak gördüyseniz:

  • Belli bir girişiminiz ya da yapmak istediğiniz bir şey için hiç beklenmedik bir yerden destek gelebilir.

Kahve falında buğday yıkadığını görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına delalettir.

Kahve falında buğdayı yıkamak daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, kararlarına saygı duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suda buğday yıkamak elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına yorulur.

Kahve falında buğday yıkamak girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında elinde buğday görmek sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buğday ekili tarla görmek işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında tarlada buğday toplamak kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında buğday ayıklamak dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top