AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk ve kümes görmek

Kahve falında tavuk ve kümes görmek

Kahve falında tavuk ve kümes görmek üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, insanların kendisine her zaman destek olacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavuk ve kümes gördüyseniz:

  • Hız bazen her şeydir.

Kahve falında kümes ve tavuk görmek işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk ve kümes görmek fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kümeste tavuk görmek aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kümeste tavuk ve yumurta görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında kümes dolusu tavuk görmek elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında tavuk kümesi görmek fal sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kümesde tavuk görmek yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kümeste tavuk horoz görmek hata yapılacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir