AnaSayfa / Genel / Kahve falında kümes ve tavuk görmek

Kahve falında kümes ve tavuk görmek

Kahve falında kümes ve tavuk görmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, fal sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, bahtının güzelleşeceğine, rızkın daim ve hayırlı olacağına, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, çok hayırlı günler görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kümes ve tavuk gördüyseniz:

  • Yakın dostlarınızı gücendirebilirsiniz.

Kahve falında tavuk kümesi görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına rivayet eder.

Kahve falında kümes dolusu tavuk görmek hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında tavuk ve kümes görmek musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kümeste tavuk ve yumurta görmek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına delalettir.

Kahve falında kümesde tavuk görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kümeste tavuk görmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kümes ve tavuk görmek destek için ailesiyle de konuşacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine alamet eder.

Kahve falında kümeste tavuk horoz görmek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir