AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk kümesi görmek

Kahve falında tavuk kümesi görmek

Kahve falında tavuk kümesi görmek yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, oldukça büyük başarılara, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk kümesi gördüyseniz:

  • Hayatınızı değiştirebilecek akımlar veya rüzgarlar devreye girmeye başlıyor.

Kahve falında kümeste tavuk horoz görmek çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kümeste tavuklar görmek işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine işaret eder.

Kahve falında kümes dolusu tavuk görmek ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavuk ve kümes görmek geçim sıkıntısının biteceğine, fal sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kümesde tavuk görmek kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine inanılır.

Kahve falında kümes ve tavuk görmek iş ve mekan değiştireceğine, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kümeste tavuk görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, dikkat çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk kümesi görmek çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir