AnaSayfa / Genel / Kahve falında kümeste tavuk görmek

Kahve falında kümeste tavuk görmek

Kahve falında kümeste tavuk görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, kaybettiği şeyi bulmasına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kümeste tavuk gördüyseniz:

  • Belli anlaşma ya da düzenlemelerin gerçekte neye dayandıklarını anlamaya çalışmak dahi mücadele gerektirebilir.

Kahve falında tavuk kümesi görmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, makbul olmayan işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavuk ve kümes görmek verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, zorlukları aşacağına inanılır.

Kahve falında kümes ve tavuk görmek mutlu zamanlar geçireceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına alamet eder.

Kahve falında kümes dolusu tavuk görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında kümesde tavuk görmek iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında kümeste tavuk ve yumurta görmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, variyet sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında kümeste tavuk horoz görmek insanlar tarafından daha büyük bir baskı göreceğine, refah içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında kümeste tavuk görmek işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir