AnaSayfa / Genel / Kahve falında kümesde tavuk görmek

Kahve falında kümesde tavuk görmek

Kahve falında kümesde tavuk görmek günahkâr olacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, yol göstereceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, kalkınacağına işaret eder.

Kahve falında kümesde tavuk gördüyseniz:

  • Kendi kendilerine zarar veren cümleler sarf eden ya da hareketler yapan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kümes ve tavuk görmek sevilen bir dostu kaybetmeye, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kümeste tavuk ve yumurta görmek aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, işlerin düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kümeste tavuk görmek sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına rivayet eder.

Kahve falında tavuk ve kümes görmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine delalet eder.

Kahve falında tavuk kümesi görmek ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine işarettir.

Kahve falında kümesde tavuk görmek mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kümeste tavuklar görmek kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kümes dolusu tavuk görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir