AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük hindi görmek

Kahve falında küçük hindi görmek

Kahve falında küçük hindi görmek çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, saygın biri haline geleceğine, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında küçük hindi gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiye zaman ayırmanız ilişkinizi güçlendirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında küçük hindi görmek yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, yaşam kalitesinin ve hayat standartlarının da artacağına rivayet eder.

Kahve falında hindi kovaladığını görmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hindistana gitmek aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında hindi tutmak bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, kazancında artış olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tüysüz hindi görmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında kızarmış hindi görmek girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında hindistan cevizi kırmak kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine yorulur.

Kahve falında hindi ve tavuk görmek iyilik ve güzellik bulacağına, kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir