AnaSayfa / Genel / Kahve falında hindi satmak

Kahve falında hindi satmak

Kahve falında hindi satmak kalıcı başarıyı yakalayacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, geçecek güzel bir ömre, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, mevcut konforunun da devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında hindi satmak gördüyseniz:

  • Politik davranmaya çalışmalısınız.

Kahve falında hindi satmak arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hindi görmek üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, fırsatların elden kaçacağına işarettir.

Kahve falında hindistan cevizli lokum görmek hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yavru hindi görmek bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına rivayet eder.

Kahve falında hindistan ülkesini görmek her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına inanılır.

Kahve falında hindiler görmek müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, imkânlarını kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında bir sürü hindi görmek ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş hindi görmek şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir