AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk tüyü temizlemek

Kahve falında tavuk tüyü temizlemek

Kahve falında tavuk tüyü temizlemek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, kendi işine sahip olacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, rütbe alacağına tabir olunur.

Kahve falında tavuk tüyü temizlemek gördüyseniz:

  • Bir ilişkide ara bulucu olmanız gerekirse elinizden geldiğince kaçmaya çalışmalısınız çünkü sonuçta suçun size yüklenmesi olasıdır.

Kahve falında tavuk tüyü temizlemek daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Kahve falında tüyleri yolunmuş tavuk görmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk tüylerini yolmak onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yardımda bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk tüyü görmek akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına işaret eder.

Kahve falında tüylü tavuk görmek şansının bir türlü dönmeyeceğine, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında tüysüz tavuk görmek rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine işarettir.

Kahve falında tüyü yolunmuş tavuk görmek ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk tüyü yolmak çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir