AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüyleri yolunmuş tavuk görmek

Kahve falında tüyleri yolunmuş tavuk görmek

Kahve falında tüyleri yolunmuş tavuk görmek ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunların birdenbire daha da artacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tüyleri yolunmuş tavuk gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin fikirlerini saçma dahi bulsanız renginizi göstermemenizde fayda var.

Kahve falında tüyleri yolunmuş tavuk görmek çok büyük kısmetler elde edileceğine, yaşanılan güzel olaylardan bu kişi yüzünden bir türlü tat alınamayacağına işaret eder.

Kahve falında tüyü yolunmuş tavuk görmek eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, hakkını yedirtmeyeceğine yorulur.

Kahve falında tüyleri yolunmuş kedi görmek sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tüysüz tavuk görmek kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavuk tüyü temizlemek hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, bunalıma düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk tüylerini yolmak isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavuk tüyü yolmak yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine tabir olunur.

Kahve falında tavuk tüyü görmek evindeki ve işindeki verimin azalacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir