AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk tüyü görmek

Kahve falında tavuk tüyü görmek

Kahve falında tavuk tüyü görmek üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, durgunlaşacağına, gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine delalettir.

Kahve falında tavuk tüyü gördüyseniz:

  • Eski örneklemeler etkinliğini yitiriyor.

Kahve falında tavuk tüyü yolmak büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine delalettir.

Kahve falında tüysüz tavuk görmek çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavuk tüyü temizlemek tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına rivayet eder.

Kahve falında tavuğun tüylerini yolmak yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, büyük bir aşk yaşayacağına yorulur.

Kahve falında tüyleri yolunmuş tavuk görmek övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine işarettir.

Kahve falında tüyü yolunmuş tavuk görmek moralin bozulacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine yorulur.

Kahve falında tavuk tüylerini yolmak hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında tüylü tavuk görmek işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir