AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüysüz tavuk görmek

Kahve falında tüysüz tavuk görmek

Kahve falında tüysüz tavuk görmek bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, yollarının açılacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine yorulur.

Kahve falında tüysüz tavuk gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenize olanak sağlayan hiçbir fırsatı kaçırmamalısınız.

Kahve falında tüyü yolunmuş tavuk görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine işaret eder.

Kahve falında tavuk tüylerini yolmak uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine inanılır.

Kahve falında tavuk tüyü görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında tüysüz tavuk görmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına alamet eder.

Kahve falında tavuk tüyü temizlemek atılan adımların boşa gideceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına inanılır.

Kahve falında tavuğun tüylerini yolmak kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz tavuk tüyü görmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tüylü tavuk görmek inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir