AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüylü tavuk görmek

Kahve falında tüylü tavuk görmek

Kahve falında tüylü tavuk görmek kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tüylü tavuk gördüyseniz:

  • Gelişmeler sizi en iyi şekilde uyan seçimler yapmanıza yardım edebilir.

Kahve falında tavuk tüylerini yolmak yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, mutluluğunun artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tüyleri yolunmuş tavuk görmek ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında tüyü yolunmuş tavuk görmek parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, üzüntülerin son bulacağına işaret eder.

Kahve falında tavuğun tüylerini yolmak hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, her daim bereketli işler yapacağına işarettir.

Kahve falında tüysüz tavuk görmek bolluk ve berekete kavuşacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine işarettir.

Kahve falında tavuk tüyü görmek işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavuk tüyü yolmak artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz tavuk tüyü görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, gelişmelerin olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir