AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk sürüsü görmek

Kahve falında tavuk sürüsü görmek

Kahve falında tavuk sürüsü görmek helal kazanç elde edileceğine, kafasının karışacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, birikmiş parasının olacağına delalet eder.

Kahve falında tavuk sürüsü gördüyseniz:

  • Planlarınız hakkında diğerlerinin bilgi sahibi olmaması onlardan sır saklıyormuş görüntüsü vermenize neden olabilir.

Kahve falında bir sürü tavuk görmek sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz tavuk sürüsü görmek uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, çok büyük paralar kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavuk sürüsü görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, öfkeli hareketlerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında sürü halinde koyun görmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, günah işlemekten korunacağına tabir olunur.

Kahve falında bir sürü diş görmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan sürünürken görmek dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına delalet eder.

Kahve falında bir sürü simit görmek inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına delalettir.

Kahve falında bir sürü bozuk para görmek gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, trend olan bir markanın başına geçileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir