AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü tavuk görmek

Kahve falında bir sürü tavuk görmek

Kahve falında bir sürü tavuk görmek maddi açıdan büyük zarara uğranılacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına delalettir.

Kahve falında bir sürü tavuk gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde gerekli değişiklikleri yapabilirseniz, kendinize hoşlandığınız şeyleri yapabilmek için daha fazla zaman kazandırabilirsiniz.

Kahve falında beyaz tavuk sürüsü görmek zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine işarettir.

Kahve falında bir sürü tavuk görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine delalettir.

Kahve falında tavuk sürüsü görmek dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine yorulur.

Kahve falında karasinek sürüsü görmek her geçen gün başarılarının artacağına, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında öküz sürüsü görmek bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına işaret eder.

Kahve falında koyun sürü görmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına alamet eder.

Kahve falında sürü otlatmak işlerinizin bir süre güzel gideceğine, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir sürü ölü bebek görmek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir