AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz tavuk sürüsü görmek

Kahve falında beyaz tavuk sürüsü görmek

Kahve falında beyaz tavuk sürüsü görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, ona mutluluk getireceğine, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, çaresiz kalacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz tavuk sürüsü gördüyseniz:

  • Belli bir amacınıza ulaşma konusunda önemli yol alabilirsiniz.

Kahve falında beyaz tavuk sürüsü görmek uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında tavuk sürüsü görmek yeni bir yola gireceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına inanılır.

Kahve falında bir sürü tavuk görmek elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz kuzu sürüsü görmek sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz ördek sürüsü görmek maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, sevilen bir eşyanın çalınacağına işarettir.

Kahve falında beyaz at sürüsü görmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine işaret eder.

Kahve falında bir sürü beyaz yumurta görmek çok büyük bir rahata ereceğine, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz kaz sürüsü görmek daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına, şansının kendisinden yana gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir