AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü bozuk para görmek

Kahve falında bir sürü bozuk para görmek

Kahve falında bir sürü bozuk para görmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, belalara denk gelmeyeceğine, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir sürü bozuk para gördüyseniz:

  • Evinize veya bir ilişkinize gerçekçi olmayan yaklaşımınız ya da yapmak istediğiniz değişiklikler sizi tuhaf veya zor bir durumda bırakabilir.

Kahve falında bir sürü bozuk para görmek hareketli ve hoş günler geçireceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine rivayet eder.

Kahve falında bir sürü bozuk para bulmak şanssızlık yaşanacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında bozuk parayı kumbaraya atmak elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında çok miktarda bozuk para görmek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, fakirlikten kurtulmaya alamet eder.

Kahve falında birden fazla bozuk para görmek aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında avuçla bozuk para görmek başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivende bozuk para görmek ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına yorulur.

Kahve falında cepte bozuk para görmek işini layığı ile yerine getireceğine, suç işleyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir