AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü simit görmek

Kahve falında bir sürü simit görmek

Kahve falında bir sürü simit görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına inanılır.

Kahve falında bir sürü simit gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde kalabalık bir ortamda istediğiniz kimselerle birlikte olmanız mümkündür.

Kahve falında bir sürü simit görmek problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında simit arabası görmek psikolojik sorunların geride kalacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına yorulur.

Kahve falında yanmış simit görmek eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına delalet eder.

Kahve falında birini simit satarken görmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında simit vermek uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, hastalıklarını yeneceğine inanılır.

Kahve falında simit kırıntısı görmek giden birinin geri döneceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında simit ve poğaça görmek telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına yorulur.

Kahve falında simit yemek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir