AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan sürünürken görmek

Kahve falında yılan sürünürken görmek

Kahve falında yılan sürünürken görmek kızı olanların da gelin edeceğine, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında yılan sürünürken gördüyseniz:

  • Sözlerinizde durmanız gerekiyor.

Kahve falında evin içinde bir sürü yılan görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir sürü yılan öldürmek bir fitne çıkarmaya, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir sürü küçük yılan görmek işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine işarettir.

Kahve falında sürüyle yılan görmek dileklerinin kabul olacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında yılan sürünürken görmek ferah ve rahatlık içinde yaşayacağına, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük bir sürü yılan görmek para kazanma konusunda hep rahat olunacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir sürü ölü yılan görmek seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evde bir sürü yılan görmek kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir