AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir sürü diş görmek

Kahve falında bir sürü diş görmek

Kahve falında bir sürü diş görmek onun zamanını çalacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına, işinde uzmanlaşacağına, kararlarına saygı duyulacağına, bir dediğini iki etmeyeceğine, işlerinin çok açılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir sürü diş gördüyseniz:

  • Daha düne kadar sıkıntı veren olaylar işte kendiliğinden çözümleniyorlar.

Kahve falında bir sürü diş görmek iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, kısmetli bir işe atılmaya yorulmaktadır.

Kahve falında koyun sürüsü ve köpek görmek endişelerini silip atacağına, maddi ve manevi olarak destek göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kara keçi sürüsü görmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına delalettir.

Kahve falında domuz sürüsü görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına alamet eder.

Kahve falında bir sürü çocuğunun olduğunu görmek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına alamet eder.

Kahve falında koyun sürüsü otlatmak sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında inek sürüsünü kovalamak çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, mali gücünü yitireceğine alamet eder.

Kahve falında bir sürü kol saati görmek işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir