AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi leşi görmek

Kahve falında kedi leşi görmek

Kahve falında kedi leşi görmek kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, işinde terfi edeceğine, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına yorulur.

Kahve falında kedi leşi gördüyseniz:

  • Fiziksel olarak da oldukça güçlüsünüz.

Kahve falında ölmüş kedi leşi görmek işinde en iyisi olacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine delalettir.

Kahve falında kedi köpek leşi görmek elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kedi leşi görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine işarettir.

Kahve falında leş kokusu görmek özlediği yerlere yolculuk edeceğine, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hayvan leşi görmek zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine delalettir.

Kahve falında leş kokusu duymak işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Kahve falında leş kokusu almak vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında leş kargası görmek ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir