AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk kaz görmek

Kahve falında tavuk kaz görmek

Kahve falında tavuk kaz görmek hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, ömrünün uzun olacağına ve fal sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, rahat rahat yaşayacağına, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavuk kaz gördüyseniz:

  • Siz yalnız bir erkekseniz davet edileceğiniz bir yere gitmeyi sakın reddetmeyin.

Kahve falında tavuk kaz görmek zararların üst üste geleceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına işaret eder.

Kahve falında kaz ördek tavuk görmek saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, kederden ve stresten kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kaz tavuk görmek kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kaz ve tavuk görmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaz ciğeri yemek bütçesinin genişleyeceğine, bolluk ve bereketin artacağına delalet eder.

Kahve falında evde kaz görmek zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, ortaklarla aranın bozulacağına inanılır.

Kahve falında uçan kaz sürüsü görmek hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine delalettir.

Kahve falında kaz yumurtası toplamak kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir