AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde kaz görmek

Kahve falında evde kaz görmek

Kahve falında evde kaz görmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, bolluk ve bereket içinde olacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında evde kaz gördüyseniz:

  • Kriz zamanlarında akıl danışmak için zaman kaybetmeden kendi içinizden gelen yolu tercih etmelisiniz.

Kahve falında evde kaz görmek özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, mutluluğunun daim olacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı kaz görmek eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine inanılır.

Kahve falında tavuk kaz görmek bedenen ve ruhen dinleneceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde kazma görmek daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kaz kestiğini görmek yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaz ve ördek yavrusu görmek sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kaz isirmasi görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, kazanç ve kar getireceğine delalet eder.

Kahve falında kaz yemek tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, elin bollaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir