AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaz ciğeri yemek

Kahve falında kaz ciğeri yemek

Kahve falında kaz ciğeri yemek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, huzurlu, mutlu olacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaz ciğeri yemek gördüyseniz:

  • Diyaloglarınızı belli bir noktada tutmanızda fayda var.

Kahve falında kaz ciğeri yemek prestij sahibi olunacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında ekmek arası ciğer yemek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında arnavut ciğeri yemek neşesinin ve huzurunun baki kalacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ciğer pişirip yemek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ciğer dürümü yemek dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ciğer dürüm yemek anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine delalet eder.

Kahve falında pişmemiş ciğer yemek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında insan ciğeri yemek aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, maddi anlamda güçleneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir