Kahve falında kaz tavuk görmek

Kahve falında kaz tavuk görmek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, adının fesada karışacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına tabir olunur.

Kahve falında kaz tavuk gördüyseniz:

  • Eldivenleri takıp, temizliğe başlamalısınız.

Kahve falında tavuk kaz görmek deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaz ördek tavuk görmek yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kaz tavuk görmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine işarettir.

Kahve falında kaz ve tavuk görmek iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine delalettir.

Kahve falında yabani kaz görmek aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzen kaz görmek hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaz yumurtası toplamak işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kaz kovalamak düzeninin yeniden sağlanacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir