AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan kaz sürüsü görmek

Kahve falında uçan kaz sürüsü görmek

Kahve falında uçan kaz sürüsü görmek yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine işaret eder.

Kahve falında uçan kaz sürüsü gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmenize yardım edecek şeylerle zaman geçirebilirsiniz.

Kahve falında uçan kaz sürüsü görmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında bir sürü kaz görmek her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına işarettir.

Kahve falında beyaz kaz sürüsü görmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, kazancının düşeceğine, geçiminin zor hale geleceğine, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına delalettir.

Kahve falında uçan kaz yakalamak duaların ve tövbelerin kabul olacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına alamet eder.

Kahve falında uçan beyaz kaz görmek tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine delalet eder.

Kahve falında uçan kaz görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine işaret eder.

Kahve falında uçan kazlar görmek buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçan karga sürüsü görmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir