AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaz ördek tavuk görmek

Kahve falında kaz ördek tavuk görmek

Kahve falında kaz ördek tavuk görmek zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaz ördek tavuk gördüyseniz:

  • Artan çekiciliğiniz çevrenizdekilerin gözünü kamaştırabilir, iş veya aşk sebebiyle yapılan seyahatlerden türlü yararlar sağlanarak dönülebilir.

Kahve falında kaz ördek tavuk görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaz yada ördek görmek sağlık sorunlarının geçici olacağına, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ördek kaz görmek rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine işaret eder.

Kahve falında kaz ve ördek yavrusu görmek gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına inanılır.

Kahve falında ördek ve kaz görmek kazancından başkalarına da vereceğine, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaz tavuk görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kaz ve tavuk görmek dertlerinin sona ereceğine, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına inanılır.

Kahve falında tavuk kaz görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, elinin darda kalmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir