AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuğun yumurtlamasını görmek

Kahve falında tavuğun yumurtlamasını görmek

Kahve falında tavuğun yumurtlamasını görmek çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, çok hayırlı işlere atılacağına, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine işarettir.

Kahve falında tavuğun yumurtlamasını gördüyseniz:

  • Maddi anlamda dikkatli hareket edin.

Kahve falında pişmeye hazır tavuk görmek muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında tavuk yemeği pişirmek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında birden fazla tavuk görmek kırgınların barışacağına, parasının her geçen gün artacağına tabir olunur.

Kahve falında tavuk yemek yemek zorluklarının biteceğine, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında horozla tavuk görmek yeni bir eve sahip olunacağına, büyük bir özgüven kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavuk eti görmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, kurtuluşa ereceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında süs tavuğu görmek böylece hayatından memnun olacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine yorulur.

Kahve falında tavuk göğsü görmek maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, makam ve rütbe edineceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir