Kahve falında tavuk didiklemek

Kahve falında tavuk didiklemek anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, sorunların üzüntülere neden olacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine alamet eder.

Kahve falında tavuk didiklemek gördüyseniz:

  • Bazı konuları istediğiniz şekle sokabilmeniz için gerekli zorlanmalar yaşanıyor olabilir.

Kahve falında tavuk didiklemek aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pamuk didiklemek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, aile içinde her şeyin yolunda olacağına işaret eder.

Kahve falında tavuktan yumurta çıktığını görmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavuk yumurta görmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, iflas edeceğine alamet eder.

Kahve falında tencerede tavuk pişirmek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk dürüm yemek iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavuk eti görmek daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine delalettir.

Kahve falında tavuk etli pilav görmek sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, yüküne ortak olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir