AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk eti görmek

Kahve falında tavuk eti görmek

Kahve falında tavuk eti görmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, üzüleceğine, yıkılacağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine delalettir.

Kahve falında tavuk eti gördüyseniz:

  • Sinirlenerek zaman kaybetmeyin.

Kahve falında kızartılmış tavuk eti görmek hayatına yeni bir yön vereceğine, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk eti piştiğini görmek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, esenlik bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pişmiş tavuk eti yediğini görmek sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavuk eti yemek görmek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine delalet eder.

Kahve falında tavuk eti pişirmek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, hayırlı ve güzel olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk etli pilav görmek özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına rivayet eder.

Kahve falında tavuk eti pişirip yemek kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında tavuk eti almak eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir