AnaSayfa / Genel / Kahve falında tencerede tavuk pişirmek

Kahve falında tencerede tavuk pişirmek

Kahve falında tencerede tavuk pişirmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, anne ve baba duası alınacağına, ticaretinin açılacağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine işarettir.

Kahve falında tencerede tavuk pişirmek gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdığınız sizden fayda sağlama niyetinde olabilir.

Kahve falında tencerede tavuk pişirmek devlete hizmet etmeye, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına yorulur.

Kahve falında tencerede tavuk görmek endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, fal sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında tencerede pişmiş tavuk görmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tencerede yemek pişirmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına rivayet eder.

Kahve falında kara tencerede yemek pişirmek nefsine uyacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında tencerede süt pişirmek ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tencerede kahve pişirmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tencereyle kahve pişirmek umutların biteceğine, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir