AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk etli pilav görmek

Kahve falında tavuk etli pilav görmek

Kahve falında tavuk etli pilav görmek evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine inanılır.

Kahve falında tavuk etli pilav gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tavsiyelerinizi ciddiye almak istemeyebilirler.

Kahve falında tavuk etli pilav görmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine delalettir.

Kahve falında tavuk ve pilav görmek hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında bulgur pilavı ve tavuk yemek kazancın ve ekmeğin eksileceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine işarettir.

Kahve falında tavuk pilav dağıtmak müjdeli haberler alacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavuk pilav görmek başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına inanılır.

Kahve falında pirinç pilavı ve tavuk görmek karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine inanılır.

Kahve falında pilav ve tavuk görmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pişmiş tavuk ve pilav görmek büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir